martes, 8 de abril de 2014

Sessions obertes setmanals de Meditació Zen a l’Associació Namasté


Cada dimecres, de 20.30h a 21.45h

Ara, meditar, només val el teu temps

A partir d’aquest mes d’abril de 2014, a l’Associació Namasté comença una nova etapa en la pràctica de la Meditació Zen: les sessions setmanals seran de lliure accés.

S’inicia el temps per a emprendre un Camí de canvi interior en comú.

L’horari serà: cada dimecres no festiu, de 20.30 hores a 21.45 hores

Direcció: Manel Campillo, bodhisattva budista Zen, instructor de Meditació Zen i Mindfulness.

Associació Namasté. Carrer Varsòvia, 54. 08041-Barcelona. Metro L4 i L5 Maragall

Com assistir

Les persones participants hauran d’accedir amb una antelació de temps suficient (sobre tot si no s’ha practicat mai). Una vegada començada la sessió, no s’hi podrà accedir.

Cal portar roba còmoda per seure a terra i, preferiblement, de color negre o fosc. També es pot meditar en banqueta o cadira.

Només un donatiu voluntari

Les sessions són obertes. Només es demana deixar una aportació voluntària (la que cadascú consideri).

Aquesta donació tindrà una doble finalitat: ajudar a sufragar les despeses de manteniment del local de l’Associació Namasté, i com a contribució per a l’obertura d’un futur Centre Zen dedicat a la pràctica i difusió de la meditació, el budisme i la promoció d’activitats compassives.

Sessions intensives

D’altra banda, es mantindrà la pràctica establerta des de fa ja un any de celebrar periòdicament sessions de meditació intensiva de dissabte pel matí, que ja s’aniran comunicant oportunament. Aquests intensius comporten tres meditacions.

També es programarà una sessió intensiva de cap de setmana semestral, la convocatòria de la qual també serà oportunament anunciada. Aquest se celebrarà en un espai extern a Namasté.


Conjuntament amb l’equip de Ioga de Namasté el Camp d’Estiu Ioga-Zen, un període de pràctica de tres a set dies de la Meditació Zen i el Ioga al Pedraforca. Està convocat de l’11 al 17 d’agost. Una setmana de calma i retrobament interior, unes vacances diferents. Inscripcions obertes. Més detalls i condicions a iogazazen.blogspot.com


No hay comentarios:

Publicar un comentario